Mijn naam is Erik van den Berg. Ik ben sinds 1997 werkzaam in de makelaardij. Tien jaar lang was ik mede-eigenaar van een makelaarskantoor in Oss, maar sinds 2007 werk ik als zelfstandig taxateur en aankoopmakelaar. Waarom? Omdat ik mijn klanten nu veel persoonlijker kan ondersteunen.

Regio’s Oss, Den Bosch, Uden, Veghel

Ik heb er nadrukkelijk voor gekozen om alleen Oss, Uden, Veghel, Den Bosch en omgeving als mijn werkgebied te nemen. Hier ken ik elk huis én beschik ik over alle achtergrondinformatie, die soms net zo belangrijk is. Dat komt het resultaat enorm ten goede.

Het goede gevoel

Met mijn manier van werken wil ik altijd ‘het goede gevoel’ creëren bij mijn opdrachtgevers. Oftewel: u moet na een taxatie, aankoop (of het afzien daarvan) het gevoel hebben dat u de juiste beslissing genomen heeft. Dat kan doordat ik u veel geld heb bespaard, maar ook doordat u weet dat u volledig geïnformeerd was op het moment dat u zo’n belangrijke beslissing nam.

Persoonlijk en resultaatgericht

Een persoonlijke werkwijze en een resultaatgerichte aanpak gaan bij mij hand in hand. Ik voel me persoonlijk betrokken bij mijn opdrachtgevers, maar hou het ‘harde’ resultaat altijd voor ogen. Daar is het ook u immers om te doen!