Werkwijze taxatie/taxatierapport

Een taxatierapport aanvragen is zo geregeld. Laat uw persoonlijke gegevens achter en we nemen snel contact met u op. Vrijblijvend, uiteraard! Pas als u ‘het goede gevoel’ heeft, maken we samen een plan van aanpak.

Uw aanvraag komt terecht bij een van onze binnendienstmedewerkers. Zij zorgen dat u snel wordt teruggebeld (altijd binnen twee werkdagen) door een taxateur. Meestal ben ik dat zelf.

Tijdens een bezoek aan uw woning nemen we uw onroerende zaak op. We verzamelen alle gegevens die nodig zijn om een gedetailleerd en professioneel (waarde)oordeel op te stellen. Bij woningen volgt meestal direct daarna een NWWI-.

Pakt u liever de telefoon? Dan sta ik u graag te woord. U bereikt mij (of een van mijn medewerkers) via tel: 0412 – 48 42 04.

Integer en vakbekwaam

Als Register Taxateur ben sta ik ingeschreven in het NRVT, het centrale register voor vastgoedtaxateurs. Het NRVT registreert taxateurs op persoonlijke titel (een geregistreerde taxateur betekent dus niet dat automatisch het gehele kantoor geregistreerd is).

Verder houdt het NRVT toezicht op:

  • De naleving van de gedrags- en beroepsregels
  • Het werken volgens de reglementen
  • Permanente educatie (scholing) van haar leden

Door te werken met een Geregistreerd NRVT-Taxateur weet u dus zeker dat u kiest voor kwaliteit en vakbekwaamheid.